وظیفه مزبور در برگیرنده عواقب حقوقی برای فرد هم باشد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۲۲ #46348950

سلام. ساکن یک ساختمان ۵ واحدی هستم. آیا اینکه ۴ نفر از مالکین(ساکن) در جلسه ساختمان که در غیاب مالک (ساکن) پنجم تشکیل داده اند، بدون رضایت او، وظیفه ای را به وی محول سازند، وجاهت قانونی دارد و معتبر است؟
مضافا" اینکه وظیفه مزبور (بستن قراردادهای پشتیبانی آسانسور و قراردادهای بیمه مسئولیت) در برگیرنده عواقب حقوقی برای فرد مزبور هم باشد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ،برابر قانون تملک آپارتمان ها این امر صحیح می باشد.ولیکن اشکال کار در جایی است که نفر پنجم با ارائه مدارک و مستندات توانایی لازم درانجام اینکار نداشته باشددر صورتیکه امکان اجرای وظایف محوله را نداشته باشد به افراد دیگر واجد شرایط سپرده خواهد شد.

خیر این امر معتبر نمی باشد.

با سلام
بدون رضایت ساکن طبقه ۵ چنین اقدامی وجاهت قانونی ندارد

با سلام
بله وجاهت قانونی دارد . اتخاذ تصمیم درمورد نحوه اداره امور آپارتمانها با رای موافق اکثریت مالکینی است که نصف بیشتر مساحت قسمتهای اختصاصی را مالک می باشند

درود
چنین تصمیمی بدون رضایت طرفین فاقد اثر است .

سلام و ارادت
خیر چنین جلسه ای وجاهت قانونی ندارد و تصمیمشان فاقد اثر می باشد .

درود کلیه تصمیمات مربوط به اداره و امور مربوط به قسمت های مشترک به اکثریت آراء مالکینی است که بیش از نصف مساحت قسمت های اختصاصی را مالک باشند.