سفته امانت و حق و حقوق کارمندی رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۵۶ #46337929

با سلام
بنده تدوینگر هستم...یک ماه و نیم قبل از عید از طریق آگهی کاریابی از طرف شخصی به نام --------------- دعوت به همکاری شدم با حقوق ماهیانه پایه پنج و نیم میلیون به اضافه حق بیمه خویش فرما.....۵۰ تومن سفته سفید هم از من بعنوان ضمانت گرفتن...تا قبل از تعطیلات عید کارفرما به بهانه اینکه کمبود پولی داره فقط دو تا ۳ میلیون به کارتم زد.....تا اینکه روز ۱۰ فروردین به صورت خیلی ناگهانی به من پیام داد که قطع همکاری کنیم......از اون روز به بعد دیگه جواب تلفن و پیامهای منا نمیده و قصد اذیت کردن داره..مثلا یکبار میگه آخره هفته میدم بعد آخره هفته که میشه شروع میکنه به رد تماس دادن...یا پیام منا میبینه و باز میکنه ولی جواب نمیده.....خواستم راهنمایی کنین که برای گرفتن سفته و حق و حقوقم باید چه کاری انجام بدم...سپاسگذارم.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سعی کنید که با کارفرما خود توافق کنید در غیر اینصورت اظهارنامه در خصوص در خواست سفته و حقوق و مزایای معوقه خود از طریق دفاتر خدمات قضایی بنمایید.

باسلام
به استناد قرارداد فی مابین طرح دعوی نمایید.

با سلام،بدوا اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال وسپس دادخواست استرداد لاشه سفته را تنظیم کنید،

دادخواست استرداد لاشه سفته و مطالبه معوقات را بدید

بااحترام
اول با ارسال اظهارنامه در صورت عدم استرداددادخواست به استرداد نمایید

با درود
اصولا برای چنین استخدامها قرارداد نگارش می شود لذا اگر قرارداد بسته آید و ذیل قرارداد به شماره سفته های سپرده شده جهت ضمانت کاری اشاره کرده اید، اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد و عودت نمودن اجور معوقه و سفته ها تنظیم نمایید اگر با استنکاف مواجه شدید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بعلت عدم انجام تعهدات کارفرما و الزام به عودت نمودن سفته ها و اجور پرداخت نشده و سایر هزینه های تحریر نمائید.
اگر قرارداد تنظیم نشده باشد شما بایستی ثابت نمائید سفته در اختیار ایشان قرارداده اید همچنین جهت ضمانت اجرای کاری بوده است.

با سلام نسبت به سفته دادخواست استرداد لاشه سفته را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.