در صورتی که طلاق از طرف همسرم ( زوجه) باشد می تواند از شرط تنصیف دارایی استفاده کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۳ #46337606

حدود ۳ سال و نیم از ازدواج ما میگذره و توی این دوسال من تونستم خونه و ماشین و یک واحد تجاری بخرم. از ابتدا اختلافاتمون بر سر جای زندگی بود خانمم خارج از ایران زندگی میکردن و من توی ایران، بارها من مجبور شدم برم و خارج بمونم و تا اینکه دیگه خسته شدم ( به دلیل مسائل اقامتی و کار قانونی در آنجا ) و الان هم ایشون حاضر نیست بیاد و ایران زندگی کنه. متاسفانه به خاطر دخترم هرچه سعی کردم این زندگی رو نگه دارم نتونستم و قابل تحمل نبود اخلاق و رفتارهای شخصی خانمم. الان هم خانمم میگه فقط طلاق میخوام. آیا اگر ایشون بخوان تقاضای طلاق بدهند میتونن ادعایی در مورد دارایی های من هم داشته باشند ؟ ( همون ۵۰ درصدی که شنیدم میگن حق زن هست ) . من با پرداخت مهریه ایشون مشکلی ندارم ولی نمیخوام مالی رو که با زحمت و خون دل بدست اوردم رو با کسی شریک بشم که حاضر نبوده زندگیش رو با من شریک باشه و حاضر نیست توی ایران با من زندگی کنه. آیا ایشون میتواند این ادعا رو در دادگاه داشته باشد ؟ و آیا میتواندموقع تحویل دادخواست تقاضای تامین خواسته کند؟ و یا اجرت المثل ؟ و آیا میتونم حضانت بچه رو برای خودم بگیرم ؟ دخترم یک سالشه و مادرش هم میخواد از من دورش کنه اونم توی کشور دیگه، چطور میتونم به دادگاه ثابت کنم که ایشون صلاحیتش رو ندارد ؟ چون ایشون متاسفانه من رو فریب داده بودن و حتی دیپلم هم ندارد و هیچ اطلاعاتی از بچه داری و مشکلات روز مره زندگی ندارد.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرطلاق ازطرف زوجه باشد ، نصف اموال منتفی است

با درود فراوان
خیر نمیتوانند در خصوص دارایی تان ادعایی نمایند فقط مهریه را میتوانند مطالبه نمایند .

سلام حق طلاق با مرد است . شرط تنصیف دارای فقط زمانی قابل اجراست که متقاضی طلاق مرد باشد و زن هم ناشزه نباشد . در غیر این صورت زن مستحق نصف اموال نیست .

یکی از شروط تنصیف دارایی که بعد از توافق زوجین ضمن عقد نکاح درج می شود
این است که درخواست طلاق توسط زوج صورت گیرد در طلاق توافقی نیز با توجه به اینکه اراده زن در توافق به اجرای صیغه طلاق وجود دارد شرط تنصیف اثری ندارد. اما در طلاقی که زوجه به وکالت از زوج تقاضای طلاق می‌ دهد درخواست طلاق در واقع از سوی زوج به عمل می‌آید نه زوجه پس مانع استحقاق زوجه در استفاده از شرط تنصیف نمی باشد.
در مورد حضانت فرزند نیز تا هفت سالگی حضانت با مادر است.

با سلام حق طلاق مال مرد است مگر به زن داده باشی وزن فقط میتونه مهریه ونفقه را در دادگاه دادخواست بده وحضانت فرزند تا 7سالگی مال زن است بعدا می تونی صاحب فرزندت بشوی