دادگاه بدوی بر اساس یک وکالتنامه مبهم به ضررم رای داده باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۸۹۵ #46331626

بنده سال ۹۵ یک زمین مسکونی دارای سند عادی خریدم و بعد از چند ماه همسر فروشنده با یک وکالتنامه عادی مدعی زمین شده و قاضی بدوی هم به نفع همین خانم رای داده. مدرکی که این خانم ارائه کرده یک وکالتنامه عادی هست که متنش دقیقا این هست: به وکیل خود در مورد یک قطعه زمین به ادرس شرف اباد کوچه پنج نبش سه راه کوچه سمت چپ وکالت تام میدهم یعنی زمین مذکور را به وکیل خویش واگذار میکنم و ایشان در مورد امور قضایی اداری و بانکی زمین اختیار تام دارد..... . کل متن همین هست و نکته اول اینکه ادرس ذکر شده مبهم هست. ادرس واقعی کوچه پنج فرعی سوم قطعه دوم سمت چپ. نکته دیگه مساحت و مقدار و پلاک اصلا ذکر نشده. با این شرایط و علی رغم تاکید بنده قاضی کیفری اصلا اهمیت نداد. درخواست اناطه و کارشناس دادم قبول نکرد و در نهایت هم بر اساس همین مدرک رای داده و فروشنده که همسر همین خانم هست رو به فروش مال غیر محکوم کرده. فروشنده که الان زندان هست و یک ریال هم گیرمون نمیاد. این زمین روش خونه ساختیم و محل زندگیمون هست. با توجه به اینکه احتمال داره دادگاه تجدید نظر هم این حکم رو تایید کنند ایا بنده به عنوان شخص ثالث میتونم دادخواست ابطال این وکالتنامه مجهول رو به دادگاه حقوقی بدم؟ ایا تجدید نظر میتونه اناطه قبول کنه؟ تو رو خدا کمکم کنید حال سکته دارم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
وکالتنامه که مجهول است باید مطالعه گردد

با سلام دفاعیه به نحو احسنت صورت نگرفته بهتر است تجدید نظر بزنید و مدارک و دفاعیه لازم را انجام دهید می‌توانید ادعای جعل نمایید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد.

با سلام
اولا به یک وکیل مراجعه کنید و تمام مدارک ومستندات خود را وشرح معامله را به ایشان توضیح دهید
دوم اینکه موقع معامله شاهد حتما داشتید شاهد را جزو مستندات دادخواست تجدید نظر قرار دهید.
قطعا اگر لایحه ودفاع خوبی در مرحله تجدید نظر بکنید رای نقض خواهد شد، چون آنطور که شما متن وکالتنامه را توضیح دادید واضح است که صوری وبی دقت نوشته شده وحتی دقت کنید که تاریخ وکالتنامه چه تاریخی است قبل از معامله شما یا بعد از آن محضری است یا عادی ودست نویس؟ تمام این نکات میتواند به شما کمک کند بخصوص شاهدان معامله ونسبت به وکالت نامه در جلسه رسیدگی ادعای جعل مطرح کنید

درود بر شما ،دوست گرامی می‌توانید ادعای جعل نمایید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد.

سلام به نظر در ارائه دفاعیات اقدامات لازم انجام نشده است و بهتر است در مرحله تجدیدنظر اقدام به ارائه لایحه دفاعیه مستند و مستدل نمایید

قطعا اطلاعات ارائه شده از طرف شما بسیار ناقص هستند و باید اطلاعات بیشتری در اختیار ما بذارید تا بتوانیم بهتر کمک کنیم اما در مورد سوال شما اگر وکالت نامه جعلی باشد می توان آن را ابطال کرد اما حتی اگر واقعی باشد همسر این خانم می توانسته این ملک را به شما بفروشد چراکه حق فروش را از خود صلب نکرد پس قطعا این پرونده زاوای پنهانی زیادی دراد

با درود
با وجود رای قاضی هیچ کاری نمی توان کرد