آیا شوهر ایشان بعد از شش ماه میتوانند از من شکایت کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۹ #46318683

من با یک خانم شوهردار در واتس آپ و تلگرام ارتباط داشتم به مدت یک ماه، و الان ۶ ماه هست که ارتباطی اصلا ندارم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی میتوانند شکایت کنند و در صورت اثبات مجازات ان ۹۹ ضربه شلاق تعزیری میباشد

میتوانند اقدام کنند. پیام در واتساپ اماره محسوب میشود

با سلام.
می‌توانند شکایت کنند ولی در صورتی که پیامک ها صرفا از طریق تلگرام و واتس اپ باشد و تنها دلیل و مستند ایشان همین پیام ها باشد بعید است به نتیجه برسند.

سلام. قابل پیگیری و شکایت میباشد

می‌توانند شکایت کنند.
اما با توجه به اینکه ارتباط فقط در واتس آپ و تلگرام بوده است.و ممکن است به تنهایی جزو ادله اثبات این جرم تلقی نشود.و لی می‌تواند اماره قضایی باشد.

بله امکان شکایت وجود دارد

سلام
بله میتواند شکایت کند و درخواست پرینت از آن تاریخ را درخواست نماید