اعتراض به کارشناسی حقوقی بعد از مهلت امکانش است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۶ #46312983

با سلام
آیا بعد از مهلت ۷ روزه می توان به کارشناسی پرونده حقوقی اعتراض کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اتمام مهلت هفت روزه امکان اعتراض ممکن نخواهد بود

با درود متاسفانه خیر.

بعد از هفت روز مسموع نیست ولیکن دو روز را هم مد نظر داشته باشید

باسلام طبق ماده ۲۶۰ قانون آیین دادرسی مدنی
پس از صدور قرار کارشناسی و انتخاب کارشناس و ایداع دستمزد، دادگاه به کارشناس اخطار می کند که ظرف مهلت تعیین شده در قرار کارشناسی، نظر خود را تقدیم نماید. وصول نظر کارشناس به طرفین ابلاغ خواهد شد، طرفین می توانند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه کنند و با ملاحظه نظر کارشناس چنانچه مطلبی دارند نفیا یا اثباتا به طور کتبی اظهار نمایند. پس از انقضای مدت یادشده، دادگاه پرونده را ملاحظه و در صورت اماده بودن، مبادرت به انشای رای می نماید.

با سلام
خیر مهلت اعتراض به نظر کارشناس ظرف یک هفته میباشد و این مهلت با توجه به اینکه قانونی هست قابل تمدید نمیباشد

سلام، خیر در صورتی که اعتراض نمایید رد خواهد شد

درود
خیر پس از پایان مهلت اعتراض پذیرفته نمی شود.