۲ سال از این نامه میگذره آیا امکان داره پیگیری به عمل بیاورم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۴ #46307367

سلام دو سال پیش سانحه ای در حین کار رخ داد و بنده از ناحیه دست راست مجروح شده ام و تی مطالباتی که داشتم بعد از مراجعاتم به کلانتری و دادسرا تی وقت معین به سوی پزشکی قانونی سوق داده شدم که شهرستان بود چون حادثه شهرستان اتفاق افتاد و پزشکی قانونی شهرستان هم نامه ای به پزشکی قانونی استان نوشت ولی بنا به مشکلات با کارفرما فاصله ۲ سال از این نامه میگذره آیا امکان داره پیگیری به عمل بیاورم؟؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در مورد سوال موضوع شما جرم اتفاق افتاده ،ایراد صدمه غیرعمدی میباشد که مرور‌زمان نداره منتها میبایست بتونین این حادثه را اثبات کنین.

با سلام
اگر مدارکی بر این امر دارید که مورد استناد باشد بله میتوانید اقدام نمایید هر چند این مدت گذشته باشد

در صورت وجود آثار جراحت به صورتیکه قادر به اثبات موضوع بوده و پزشکی قانونی بتواند اظهارنظر نماید منعی برای پیگیری نخواهید داشت .