حکم امین بر عاجز

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۷۰۵ #463

با سلام

من هرچی فیلدهای پرسشی رو گشتم عنوانی که مربوط به سوال من باشه پیدا نکردم ناچارا اینجا سوالم رو مطرح میکنم که تا حدودی مشابه است:

من دانشجو هستم و به خاطر بیماری پدرم حکم"امین بر عاجز" از دادگستری دریافت کردم(برای انتقالی از دانشگاهم به تهران) و موفق هم شدم, برای معافیت کفالت هم شرایط رو دارا میباشم چون برادری زیر 18 سال دارم و پدرم 48 ساله با مدارک پزشکی کاملا معتبر است( پدرم افسر ناجا بود و به خاطر بیماری بازنشست شد)

آیا میشه این حکم(امین بر عاجز) رو معال با حکم سرپرستی کرد که کارم راحتر بشه؟

آیا این حکم کمکی به معافیتم میکنه؟

(قانون معافیت:در صورتی که سن پدر کمتر از 65 سال باشد به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی به علت بیماری نیازمند به مراقب تشخیص داده شود در شمول معافیت کفالت قرار می‌گیرد.)

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اقدام قانونی به اداره مربوطه مراجعه نمایید

درخواست کفالت را با مستندات به نظام وظیفه محل سکونت خود ارائه نمایید.

با سلام،بله می توانید درخواست معافیت برای کفالت نمایید.

سلام .می توانید درخواست معافیت تحت عنوان معافیت کفالت نمایید.

سلام درخواست معافیت وکالت بدهید

تقاضای معافیت کفالت کنید

می توانید تقاضای معافیت کفالت کنید.