همسرم شکایت ترک نفقه کرده است،آیا من در مقابل میتوانم دادخواست الزام به تمکین نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۴ #46294987

باسلام
بنده بدلیل مشکلات که برام پیش اومده مجبور به ترک شغلم شدم و درب مغازه به عنوان شاگرد در حال کار کردن هستم، با مبلغی که دارم حقوق میگیرم،مجبور به مدیریت زندگی هستم،چند سالی هست منزل پدر همسرم به عنوان مستاجر دارم زندگی میکنم،خانمم رفته واسه نفقه شکایت کرده.
الان من باید چیکار کنم؟
ایشون تمکین نمیکنه به هیچ وجه ده روزه هست، کاری تو خونه انجام نمیده.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نفقه ای پرداخت نمی کنید می توانند به علت ترک انفاق علیه شما شکایت کنند
شما هم می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید

اما بهتر است از طریق مشاوره خانواده مشکل خود را حل کنید
موفق باشید

شما درمقام دفاع ازشکایت ترک نفقه ، اعلام کنید که همسر تمکین ندارد

در صورتی که ایشان بدون اجازه شما نزل را ترک کرده باصد میبایستی سریعا درخواست الزام به تمکین دهید تا نفقه ایشان قطع شود

با سلام
اگر به ایشان نفقه ای پرداخت نمی کنید می توانند به علت ترک انفاق علیه شما شکایت کنند
همچنین شما می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید.

سلام- شما می توانید درخواست الزام به تمکین داده و مدارک لازم را جمع آوری و به دادگاه ارائه بدهید.