آیا برای شکایت انحصار وراثت دولت سهمی میبره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۰۳ #46272909

سلام، ۱۸ سال پیش مادرم فوت کرد و منزلی به نامش بود ۳ خواهر و ۳ برادر هستیم، یکی از برادرانم از ۱۸ سال پیش ساکن اون منزله و هر چقدر بهش میگیم که خونه رو بفروشیم کارای انحصار وراثت رو انجام بدیم قبول نمیکنه میگه من نه بلند میشم نه رضایت میدم بفروشید، سند خونه گم شده و برای المثنی گرفتن به امضای برادرم احتیاج داریم دو تا سوال دارم، یکی اینکه اگه سند المثنی صادر بشه آیا سند تفکیکی به هر کدوم از ما میدن یا یک سند مادر صادر میکنن، دومین سوالم اینه که اگه دادگاه شکایت کنیم برای انحصار وراثه آیا سهمی دولت میبره؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دولت تنها مالیات اخذ می کند.

بادرودوسلام بدوا جهت انحصاروراثت اقدام نمایید سپس اقدام به دادخواست تقسیم ترکه نمایید.

.بااحترام
شما میتوانید شخصا تحریر ترکه نموده و دستور فروش را باعنوان وارث اقدام نمایید

ابتدا برای انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست تقسیم ترکه ارائه بدهید.

هر یک از وراث می می توانند نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام کنند
اگر در خصوص ترکه توافق صورت نگیرد در نهایت ملک به مزایده خواهد رفت ‌.دولت هم مالیات را هنگام انتقال دریافت می نماید

درود
ابتدا برای گواهی حصر وراثت اقدام کنید وسپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

هر یک از ورثه می توانند دادخواست انحصار ورثه بدهند و هزینه دادرسی تعلق می گیرد