اگر ماشینی را با قول نامه فروخته باشم همسرم می تواند آن را توقیف کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۸۳ #46263135

باسلام بنده خودرویی رو قبل از ازدواج با قولنامه فروختم ولی تعویض پلاک نکردم چون خریدار حاضر نشد و هیچ زمانی رو هم جهت تعویض پلاک تعیین نکردیم حالا بعد از سه سال ایشون اومدن برای تعویض پلاک ولی در حال حاضر همسرم مهریشو گذاشته اجرا .ایا ایشون میتونه این ماشینو توقیف کنه یانه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خودرو جزء مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد.

خودرو جزء مستثنیات دین نمیباشد و قابل توقیف بابت مهریه خواهد بود.

چون سند خودرو همچنان به اسم شماست ، قابل توقیف است .
خریدار بایستی به عنوان اعتراض ثالث اجرایی ثابت کند که ماشین راازشما خریده ، درصورت اثبات رفع توقیف می شود .

با سلام و احترام
هرگونه نقل و انتقال قبل از صدور حکم قطعی جهت پرداخت مهریه مجاز و صحیح می باشد وچون طبق قولنامه به خریدار منتقل شده قابل توقیف نمی باشد چون فقط بحث تنظیم سند مطرح است و مالکیت منتقل شده است

هرگونه نقل و انتقال از زمان مطالبه ی مهریه ممنوع و فرار از ادای دین محسوب می گردد. قبل از ازدواج چون حتی منشا طلب زوجه ایجاد نشده بود معاملات شما صحیح و قابل استناد است.