آیا ضبط صدای مکالمات تلفنی خویش از نظر قانونی اشکالی دارد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰,۹۷۷ #46253

سلام،

آیا ضبط مکالمات تلفنی خویش با دیگران در گوشی تلفن همراه که ممکن است بدون اطلاع طرف مقابل باشد، از نظر قانونی جرم محسوب می شود ؟ یا می توان این صدای ضبط شده را در دادگاه بر علیه شخص مقابل استفاده نمود ؟
البته منظور صرفاً مکالمات خویش با دیگران میباشد و نه مکالمات دو نفر دیگر.
ضبط صدای جلسات گفتگو بین طرفین یک موضوع چطور ؟ اطلاع داشتن یا نداشتن طرف مقابل از ضبط شدن صدای وی تفاوت دارد ؟

با تشکر.

مشاوره حقوقی استراق سمع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضبط صدای خودتان جرم نیست.

چون یک طرف ان شماهستید جرم نیست اما دومی بله جرم است

با سلام خدمت شما
ضبط صدا یا فیلمبرداری غیرمجاز و بدون اطلاع افراد ازمصادیق اصل22 قانون اساسی بوده و جرم است ولی صرف ضبط صدا یامکالمات خود با دیگری جرم محسوب نمی شود ولی انتشار آن با شرایط مذکور در ماده 17 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگرد قانونی و قابل مجازات است.همچنین در دادگاه نیز نمیتوانید از آن استفاده کنید

خیر جرم محسوب نخواهد شد به دلیل اینکه یک طرف آن نیز شما میباشید و مستحضر باشید که صدای ضبط شده دلیل برای اثبات جرم محسوب نخواهد شد. در صورت دوم مجازات خواهد داشت.

موید باشید