مالیات بر ارث در خصوص مبایعه نامه دستی چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۷ #46197931

سلام
ملکی که با وکالت بلاعضل و مبایعه نامه دستی به نوه داده شده ولی به دلیل اینکه وام ایثارگری به اسم صاحب داشته به اسم نوه سند نخوره، بعد از فوت صاحب سند برای زدن سند به نام نوه چه طور باید اقدام کرد؟ در این حالت مالیات بر ارث تعلق میگیره؟ چه هزینه هایی‌ باید پرداخت؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاحیه :
سلام . باید دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند مطرح شود . پس از صدور حکم ، سند با حفظ حقوق رهنی بانک به نام نوه می شود و فقط 2 درصد مالیات نقل و انتقال تعلق می گیرد و مشمول مالیات بر ارث نمی شود .

سلام . باید دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند مطرح شود . پس از صدور حکم ، سند با حفظ حقوق هنی بانک به نام نوه می شود و فقط 2 درصد مالیات نقل و انتقال تعلق می گیرد و مشمول مالیات بر ارث نمی شود .