اگر مادرم بخواهد طلاق بگیرد چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۹ #46197504

با سلام
پدر من با دختر دایی خود ( که نمیدانیم مطلقه است یا دارای شوهر ) چندین ماه است که دارای رابطه است..اس ام اس و پیام واتس اپ..دیشب هم با هم رستوران بودن و آخر شب خونه مادربزرگم که منزل نبود رفتن...چهار مرد از اقوام پدری ام و یک زن ( عمه ) ام این زن را بدون حجاب و پوشش مناسب در خانه مادربزرگم دیده اند چون محل قدیمی است پدرم چند دقیقه بیرون رفته بوده تا ماشین رو جا به جا کنه از با هم بودنشون توی ماشین فیلم داریم..حالا هر دو منکر رابطه هستن و هر کدام دوغ های متفاوتی را در مورد جریانات دیروز اظهار میکنند. پدر من به مادرم خرجی نمیدهد و فقط همان خورد و خوراک محدودی است که خرج خانه میکند..حالا اگر مادرم بخواهد طلاق بگیرد چه شرایطی دارد؟قانون نصف اموال و نفقه چهل سال زندگی و مهریه اش که ۱۵۰ تومن پول است ( آیا تبدیل می شود؟ ) را می تواند بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصف دارایی منوط به ذکر در سند ازدواج و ارائه دادخواست از سوی مرد میباشد.
در هر حال گرفتن حکم طلاق شرایطی دارد که با توضیحات شما احراز نمیگردد.
مطالبه نفقه منوط به اثبات عدم دریافت است و معمولا در زمانی که زوجین زیر یک سقف باشند قضات تمایل کمتری به دادن حکم پرداخت نفقه دارند.
اجرت المثل ایام زندگی ولی قابل وصول است.
مهریه هم به نرخ اعلامی بانک مرکزی قابل وصول میباشد

شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید . و شمارهرتلفن هردو را اعلام کنید . پس از صدور حکم برای طلاق از طرف زوجه اقدام کنید.
نفقه در دوران زندگی مشترک تعلق نمیگیرد ‌. فرض بر این است که نفقه تا کنون تامین شده است .مگراینکه برعکس این امر را بتوانید ثابت کنید

در صورت اثبات خیانت و یا اثبات عسر و حرج ناشی از ترک انفاق میتوانن درخواست طلاق بدهند مطالبه نفقه گذشته در صورت اثبات قابل دریافت می باشد در مورد نصف اموال هم شامل اموالی میشود که در دوران زندگی مشترک بدست آورده اند در صورتی که طلاق از سمت زوج باشد

با سلام
بله نصف اموال و دارایی در صورت قید شدن در سند نکاح همچنین اجرت المثل ۴۰ سال زندگی مشترک و نفقه و همینطور مهریه که به نرخ روز محاسبه میشود قابل مطالبه است

با سلام‌
در خصوص جدایی مادرتان باید ابتدا باید رابطه نامشروع یا ازدواج مجدد شما با این خانم را اثبات کند ..نظر دوم قوی تر میباشد اثبات ازدواج مجدد
در خصوص نفقه مادرتان باید اثبات کند که چهل سال نفقه دریافت ننموده تا بتواند مطالبه کند.
مهریه عندالمطالبه بوده و با طبق سند ازدواج میتوانند دریافت کنند