تو اظهارنامه حتما باید داورم رو معرفی کنم یا میتونم بگم بیاد برای داور توافق کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۳۸ #46176557

با سلام
بنده با قرار عدم استماع دادگاه به دلیل شرط داوری مواجه شدم. به داور مراجعه کردم ولی او استعفا داد و امضا کرد و شاهدان امضا کردند و برگه رو به من داد. نمیدونم دادگاه با ارائه این استعفا رای میده یا دوباره رد میکنه؟
حالا من برای سازنده ملک که فراری هست میخوام اظهارنامه بفرستم برای محکم کاری
که به دلیل استفای داور بیاد و برای داوران مرضی الطرفین توافق کنیم
یا اگر نیاد من میرم و طرح شکایت تو دادگاه میکنم.
سوالم اینه تو اظهارنامه حتما باید داورم رو معرفی کنم یا میتونم بگم این فراری بیاد برای داور توافق کنیم؟
دوم میتونم بنویسم در صورت عدم امادگی طی ۱۰ روز توی دادگاه شکایت میکنم؟
چون داور قبلی نوشته استعفا میدهم و من رو به دادگاه دلالت داده

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که داور استعفا نماید یا از صدور رای داوری امتناع نماید شما می توانید به دادگاه مراجعه نمایید و دادگاه رسیدگی ماهوی خواهد نمود و نیازی به ارسال اظهارنامه برای طرف مقابل نیز نمی باشد

سلام بله حتما باید داور خود را معرفی نمایید

شما باید از داور تقاضای رسیدگی و صدور رای میکردید (با اظهارنامه) و آن وقت اگر ایشون در مهلت قانونی رای صادر نمیکرد (به هر دلیلی) به دادگاه مراجعه میکردید (الان هم این بهترین راهه)