آیا اول اظهارنامه بدهم و بعد شکایت خیانت در امانت بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۸ #46176344

باسلام
احتراما بنده سال گذشته یک دستگاه موتورسیکلت را طی وکالت فروش بلاعزل به دوستم تحویل دادم تا برایم بفروشد و پولش را بدهد. هیچ قولنامه ای جز رسید تحویل بین ما وجود ندارد. ایشان موتور را فروخت ولی تاکنون بعد از گذشت یکسال پول مرا نداده است. چطور میتوانم درخواست پول خود را قانونی پیگیری نمایم??
و یا اینکه باید اظهارنامه با ذکر قیمت آنروز موتور و بعد دادخواست حقوقی مالی برای همان وجه بدهم
باسپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست مطالبه وجه حاصل از فروش موتور خود را نمائید

دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت را تقدیم دادگاه کنید

ابتدا اطهارنامه ارسال نمایید درصورت پرداخت ننمودن وجه فروش موتورسیکلت دادخواست مبنی بر مطالبه وجه موتورسیکلت تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید.

درود
ابتدا اظهارنامه بدهید سپس دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید.

می توانید دادخواست مطالبه وجه المعامله موتور را بدهید ابتدائا میتوانید اظهارنامه ای ب ایشان ارسال کنید هرچند الزامی وجود ندارد

دادخواست مطالبه وجه فروش موتور را بدهید

بله شما ابتدااظهارنامه مبنی بر مطالبه مبلغ ازبابت فروش موتورسیکلت ارسال فرمایید