هزینه کفن ودفن چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۱۰ #46160992

باسلام.نزدیک به سی سال پیش وقتی پدرمادرم ،فوت میکنند،شوهر خواهرشون هزینه کفن ودفن به مبلغ پنجاه هزار تومن به گفته خودشون پرداخت میکنند،زمان تقسیم اموال ورثه ای هم حرفی مطرح نمیکنند.بعد گذشت سی سال الان درخواست کردند که هزینه پنجاه هزار تومن به نرخ روز میخواهند و به گفته خودشون هزینه قبر و کفن و دفن و غذا شصت هفتاد میلیون در میاد واین مقدار طلب میکنند؟ ایا به نرخ روز میتوانند حساب کنند؟؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص خسارت تاخیر از زمان مطالبه محاسبه می شود

امکان مطالبه به نرخ روز نیست، از تاریخ مطالبه رسمی به موجب دادخواست یا اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت

سلام وقت بخیر
امکان مطالبه به نرخ روز وجود ندارد و صرفا میتوان اقدام به مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه نمود.

با سلام اگر این خرج و مخارج طی قرار یا قراردادی بوده و شما تا به حال پرداخت نکرده اید این یک موضوع جداست اما در غیر اینصورت هزینه افزایش پیدا نمی کند ....البته اگر صحت موضوع برای شما اثبات شده است بهتر است طی توافقی پرداخت نمایید که وجود دین به گردن متوفی نباشد

با سلام
دوست عزیز خیر اینگونه نیست موارد زیادی بوده اند که وراث متوفی بنا به دلایلی پس از گذشت سالها از تاریخ فوت به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نموده اند و هزینه کفن و دفن بیمه شده متوفی را مطالبه نموده اند که همه هزینه ها به نرخ سال فوت محاسبه و پرداخت شده است .
شما میتوانید استناد کنید به همین موضوع و از دادگاه بخواهید تا طبق قانون تامین اجتماعی (نحوه محاسبه هزینه کفن و دفن) مبلغ هزینه شده را محاسبه نمایند .

با درود نمی‌توانند به نرخ روز بگیرند از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد.

سلام هزینه کفن ودفن به همان مقداری که خرج شده در حدود متعارف از ماترک میت قابل برداشت هست با توجه به اینکه ماترک بین ورثه تقسیم شده است اگر با اجازه ورثه ایشون هزینه کرده اند به طرفیت وراث حق دارند همان مقدار مطالبه کننند به نرخ روز پرداخت نمی شود به همان مبلغی که قبلا پرداخت کرده اند میتونند مطالبه کنند