لطفا راهنمایی فرمایید در کجا میتوان گواهی فوت اخذ نمود تا بتوان شناسنامه را ابطال کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۳ #46145315

با سلام
کودکی در سال ۴۹متولد و شناسنامه برای وی اخذ شد ولی ۲۰ روز بعد فوت شد ولی شناسنامه ابطال نگردید. حال با مراجعه پدر کودک با در دست داشتن اصل شناسنامه، جهت ابطال، ثبت احوال کرج علاوه بر گواهی شهود درخواست تایید کلانتری را هم میخواهد. اما کلانتری اظهار داشته از همچین گواهی اطلاعی ندارد، ضمن اینکه چون در هیچ جایی ثبت نشده نمیتواند همچین گواهی را صادر یا تایید کند. باتشکر

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در حال حاضر اشخاصی که در بیمارستان فوت می نمایند. گواهی فوت از طریق بیمارستان برای متوفی صادر می شود و یک نسخه از گواهی فوت در اختیار سازمان آرامستان ها قرار می گیرد. با توجه به گذشت مدت زیادی از موضوع شما در صورتی که فوت در بیمارستان اتفاق افتاده ابتدا به قسمت بایگانی بیمارستان مراجعه نمایید امکان وجود گواهی فوت در بیمارستان وجود دارد . درغیر اینصورت می توانید به سازمان آرامستان ها مراجعه کنید . برای دفن متوفی وجود گواهی فوت لازم و ضرور ی است . احتمال وجود گواهی فوت در سازمان آرامستان ها هست.

با سلام با صدور گواهی دفن بیمارستان یا گواهی آرامستان ارائه نمایید

صدور گواهی دفن بیمارستان یا گواهی آرامستان ارائه نمایید.

ب بیمارستان محل فوت متوفی مراجعه شود اگر ثبت احوال گواهی نمی‌دهد

بیمارستان گواهی فوت را صادر خواهد کرد

بادرودوسلام بیمارستان گواهی فوت صادر می نماید درصورت فوت دربیمارستان.

درود
از طریق آرامستان...