آیا سوپیشینه دارم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۱۴ #46142820

سلام سه سال پیش من رو به همراه چندتا از دوستام تو یه خونه که با چند نفر آقای مشغول فیلم دیدن بودیم گرفتن.هیچ موردی نداشتیم یه شب بازداشت بودیم فرداش رفتیم پیش قاضی و آزاد شدیم آیا سوپیشینه محسوب میشه من خواهرشوهرم دفتر قضایی هستن و الان ‌خودم استخدامی‌قبول شدم.خیلی میترسم برم برای سوپیشینه بالا بیاد قبلا هم یبار برای بد حجابی تو کافی شاب تعهد گرفتن ازم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر موضوع مشمول سوپیشینه نیست اگر منجر ب محکومیت نشده است

سوپیشینه ای نخواهید داشت...

بادرودوسلام سوپیشینه تلقی نمی شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدنخیر سو پیشینه نمی شود جای نگرانی نیست

درود بر شما
دوست عزیز شما هیچ گونه سوپیشینه ای ندارید.

با سلام و احترام
جرائم خاصی مشول سوء پیشینه می گردد و این مورد و همچنین تعهد بابت بی حجابی از جمله موارد مزبور نیستند

خیر، نگران نباشید. از این لحاظ خطری متوجه شما نیست.