آیا همان برگ اجرایی اول که به ما ابلاغ گردیده کافیست یا اینکه آخرین بروز رسانی سکه های مهریه نیز باید به ما ابلاغ میشد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۸۰ #46141867

با سلام
زن دوم پدرم بعد از فوت پدرم در سال ۹۷ مهرش را اجرا گذاشت که متعاقبا ملک پدرم را توقیف کرد و ما به دلیل تورم ۲ بار روی قیمت ملک اعتراض کردیم ولی دیگر هیچ ابلاغیه ای از طرف ثبت به ما نرسید با وجود اینکه خواهر کوچکم ابلاغ الکترونیک دارد که بعد از مدتی فهمیدیم ملک تماما به نام زن پدرم مزایده و مصادره شده!
چون با توجه به بالا رفتن قیمت ملک حاضر به توافق بودیم ولی چون ابلاغیه ای به ما صورت نگرفت فکر کردیم هنوز اقدامی از طرف آن خانم به دلیل کرونا صورت نگرفته؟
ضمنا حالا با اینکه کار از کار گذشته امکان اقدامی هست چون ما خیلی متضرر شدیم؟
ممنون از لطف وکلای گرامی

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تقاضای ابطال اجراییه را بنمایید.

با سلام بله درخواست باطل کردن مزایده امکان دارد

درخواست ابطال مزایده را ارائه بدهید.

تقاضای ابطال مزایده نمایید

با سلام . در صورتیکه نظر کارشناسی مطابق با اوضاع و احوال نباشد مزایده برگزار شده قابلیت ابطال دارد.

با درود امکان ابطال مزایده وجود دارد

بادرودوسلام درخواست ابطال مزایده نمایید.