رابطه نامشروع قبل و بعداز طلاق از طریق تماس تلفنی قابل پیگیری و شکایت می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۰ #46134477

سال ۹۲ ازدواج کردم، ۶ ماه بعد متوجه پیامک های غریبه با همسرم شدم. جویا شدم گفت مزاحم بوده، ولی شماره رو ذخیره کردم، کمتر از دو سال بعد دوباره تکرار شد، اینبار منو همسرم درگیر شدیم و همین امر باعث شد من روابط زناشویی کمی سرد بشم و هر زمان رفتم به سمتش اون به بهانه های مختلف تمکین کرد. همین موضوع رو دستاویزی کرد برای شکایت و گرفتن طلاق و وکیل که شوهر من ناتوان جنسی بود. دو سال از شکایتش گذشت، من پیگیری کردم قاضی بدون اینکه ما رو کنارهم بخواد رای به آزمایش و پزشک قانونی داد، من چون هزینه بالاش بود و نداشتم ضمن اینکه میدونستم مشکلی ندارم به ظاهر با زنم کنار اومده بودم. همه چی تو این مدت خوب بود، تا اینکه یه شب دیر اومد خونه وقتی گفتم کجا بودی؟ جواب داد به تو ربطی ندارد. از خونه من برو بیرون، زنگ زد ۱۱۰ منو از خونه خودم انداختن بیرون،. تازه اونجا فهمیدم وقتی که می‌گفت مگه میتونن ما رو به زور جدا کنن، رفته بوده و صیغه طلاق بعد از ابلاغ حکم رو واسش خوندن. دو روز بعد متوجه شدم هنوز ایشون با همون آقای اولی در ارتباط هستن و حواسش نبوده با خطی که به نام من بوده بهش زنگ زده و پیامک داده. حالا من چطور میتونم از اون آقا و ایشون شکایت کنم، اصلا میتونم شکایت کنم، این درحالی هستش که زن من خانه دار بود و هیچ منبع در آمدی نداشته و تموم اموالم رو به نامش کرده بودم، در واقع بدبخت شدم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید با اثبات رابطه ی نامشروع از ایشان شکایت کنید بهتر است از وکیل برای اثبات این امر کمک بگیرید چون جرایم نوامیسی اثباتش سخت است و ممکن است در صورت رعایت نکردن شرایطی شاکی محکوم به حد قذف شود