شکایت چطور صورت گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۳ #46118901

از فردی که توسط ذهن خوانی که نیز به من اثبات شوده از من درخواست پول دارد و الانهم با تهدید و ازار و اذیت مشگل ساز شوده چه راه حلی هست ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این افرار اخاذ هستن و میتوانید شکایت تهدید و اخاذی مطرح نمایید

با سلام ،مواردی که عنوان نمودید جرم بوده ودر صورت اثبات مجازات را بدنبال خواهد داشت . شما می توانید تعت عنوان تهدید و اخاذی از ایشان شکایت نمایید

با سلام
شکابت تهدید و اخاذی با توجه مدارک خود از دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

درصورتی که هنوز پولی از شما دریافت نکرده با ارایه دلایل می توانید با عنوان (تهدید ) شکایت کنید ولی در صورتی پول دریافت کرده باشد عنوان کلاهبرداری قابل طرح می باشد

شکایت اخاذی و کلاهبرداری قابل طرح است