متوجه شدم که اصلا اقساط پرداخت نکرده ممکن است چه تبعاتی برای من داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۹۲ #46088908

سلام روز بخیر. بنده جهت ضمانت یکی از دوستان که شرکت معتبری داشت سند ملکی خود به ارزش ۱۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان رو در رهن بانک گذاشتم. حالا متوجه شدم که اصلا اقساط پرداخت نکرده. ممکن است چه تبعاتی برای من داشته باشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ممکن است در نهایت منجر به انجام مزایده نسبت به ملک و پرداخت اقساط معوقه گردد

وقت بخیر توجه داشته باشید بانک می تواند ملک شما را توقیف و در نهایت بابت بدهی خود به مزایده بگذارد .

با سلام
در صورتی که تعداد اقساطی که سررسید آنها گذشته به تعداد مورد نظر بانک برسد ، از طریق دفترخانه تنظیم کننده سند قرارداد رهنی ، برای قرارداد رهنی اجرائیه صادر می شود و پس از انجام تشریفات قانونی ، ملک تان از طریق مزایده به فروش می رشد تا مبلغ اقساط بانک وسود ودیرکرد آنها وصول شود . و یا ممکن است بانک خودش ملک را بابت بدهی وام گیرنده به نام خودش انتقال دهد .
هر چه سریعتر نسبت به پرداخت اقساط معوقه و سپس طرح شکایت حقوقی از وام گیرنده اقدام کنید ( تا حداقل مجبور به پرداخت دیرکرد و تاخیر نشوید)

درود
با توجه به اینکه سند ملکی شما بابت وام از طریق ثبت اسناد و املاک در رهن بانک قرار گرفته( اسناد رسمی لازم الاجرا )، در صورت عدم واریز اقساط و یا تسویه وام توسط وام گیرنده، بانک با مراجعه به واحد اجراییات همان ثبت اسناد و املاک و طی تشریفات قانونی نهایتا نسبت به انجام مزایده اقدام خواهد نمود، چنانچه ملک در مزایده به فروش نرفت، نماینده بانک از اجراییات ثبت درخواست انتقال مالکیت ملک، از ضامن( مالک)به نام بانک نموده و پس از واریز هزینه های قانونی و مفاصله حساب و استعلامات از شهرداری و امور مالیاتی محل، رسما مالکیت سند ملک به نام بانک منتقل خواهد شد،

با سلام در صورتی که اقساط را پرداخت ننماید امکان توقیف ملک شما و مزایده گذاشتن ملک وجود دارد

با سلام ، پس از رسیدن اقساط به مبلغ معینی بانک به شما به عنوان وثیقه گذار در چند نوبت اخطاریه ارسال میکند سپس در صورت عدم پرداخت اقساط معوقه از طریق اجراییات اداره ثبت جهت استیفای اقساط معوق از محل وثیقه اقدام میکند.

بانک می تواند ملک شما را توقیف و در نهایت بابت بدهی خود به مزایده بگذارد .