چطور رضایت نامه از کارگر بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۱ #46087420

باسلام
بنده نیازمند نمونه رضایت نامه جهت گرفتن رضایت از کارگر بابت کسر کسورات قانونی(حق بیمه تکمیلی-وام صندوق...) از دستمزد ماهانه ایشان هستم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید با حضور در دفاتر اسناد رسمی به صورت کتبی از ایشان رضایت نامه اخذ نمایید اما درصورتی که خلاف قوانین امری باشد ممکن است پذیرفته نشود.

سلام معمولا رضایت نامه ملاک در تشخیص اداره کار نیست و باید ثابت بشه همه حقوق پرداخت شده اما برای نمونه رضایت نامه در بخش ارزیابی درخواست تنظیم اوراق قضایی بدین

با پرداحت حقوق کارگر می توانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم رضایت نامه اقدام نمایید

بهتر است تمام اسناد به صورت رسمی و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شوند تا در آینده مسکلی حادث نشود.

سلام
رضایت محضری بابت کسر کسورات قانونی و بیمه تکمیلی-وام صندوق از دستمزد ماهانه از کارگر بگیرید

بهتر است اخذ رضایت محضری صورت بگیرد تا بعد ادعایی مطرح نشود

سلام شما میتوانید حق و حقوق کارگر را بپردازید و سپس رضایت کارگر را بصورت کتبی گرفته که دیگر ادعای حقی و شکایتی به اداره کار نداشته باشد و بدین صورت اقدام نمایید.