برای این شکایت در سامانه حمایت از مصرف کننده برای من ابلاغیه قضایی میاد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۶ #46080835

با سلام . شکایت از کسب کار اینترنتی که کالارو ارسال نکرده در سامانه حمایت از مصرف کننده مثل دیگر شکایت ها هست؟
یا فقط مجازی انجام میشه؟
اگه سریع پاسخ بدید و منو از نگرانی دربیارین ممنون میشم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ازطریق دادخواست اقدام کنید

درود می بایست طرح دعوا نمایید

با سلام ،دعوای حقوقی مطرح نماییدو در این دادخواست مورد کالا را از فروشنده مطالبه کنید.

برای این امر باید دادخواست ارائه بدهید.

باسلام. باید طرح دعوای مناسب نمایید.

با سلام اصولا این موارد می بایست از طریق طرح دادخواست حقوقی مطرح گردد مگر اینکه موارد بسیار متعددی بوده که تحت عنوان کلاهبرداری در دادسرای جرایم اینترنتی شکایت نمایید

با درود خیر ابلاغ قضایی نمی آید، طرح دعوا نمائید.