آیا در صورت شکایت به دادگاه مبلغ سود را با محاسبه تورم دریافت میکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۱ #46068044

با سلام من سهامدار دو شرکت حمل و نقل با مسیولیت محدود هستم، در بیست سال هیچ سودی از دو شرکت دریافت نکردم

مشاوره حقوقی بورس
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت محکومیت شرکت
صرفا محکوم به محاسبه و پرداخت اصل سود میشود زیرا اگر تا کنون سود شما محاسبه نشده باشد مبنای محاسبه تاخیر تادیه از زمان قطعیت دادنامه پرداخت سود میباشد

باسلام
ابتدا بایستی شما در درخواست مطالبه سود مطالبه اصل و تاخیر تادیه آن را از دادگاه بخواهید.
در صورت محکوم شدن شرکت به پرداخت سود، دادگاه شرکت را محکوم به پرداخت اصل سود با تاخیر تادیه آن مینماید.