اعسار از پرداخت مهریه را چه زمانی باید مطرح کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #46063786

سلام آقای
وقت بخیر
طاعات عباداتتون مورد قبول درگاه حق ان شاالله

شرمنده مزاحم شدم ببخشید تورو خدا
چهار تا سوال داشتم

عموما حکم پرداخت مهریه به چه صورته.
مثلا چطور باید مرد پرداخت کنه.
مثلا دریافتی من یک ونیمه باشه و مالی هم ندارم و پولی هم تو حسابم نیست

میزان اقساط و پیش پرداخت

دوم اینکه ماهیانه یک چهارم حقوقم به حساب دادگستری واریز میشه.این پول از پیش پرداخت کم میشه یا مال توقیف شده به حساب میاد

سوم احتمال اینکه بجای پرداخت سکه احتمال کسر حقوق وجود داره مثلا حکم به کسر از حقوق بده نه پرداخت سکه

چهارم مهلت ارائه دادخواست اعسار بعدازقطعیت حکم چند روزه

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
پس از صدور اجرائیه اعسار بدهید .

بعد از صدور حکم قطعی برای شما اجراییه صادر می شود و مهلت سی روزه برای پرداخت داده می شود در صورتیکه در این مدت اعتراض اعسار یا تقسیط نزنید حکم جلب شما صادر می شود،عموما دادگاه مقداری را پیش قسط تعیین میکند و بقیه را با توجه ب حقوق شما قسط بندی میکند که در صورت فرزند داشتن شما بیشتر از یک چهارم حقوق شما نخواهد بود