تغییر نام خانوادگی برای بار دوم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۴,۷۲۶ #46042

من یک بار نام خانوادگی خود را از پزشک به شجاعی منش تغییر دادم آیا امکانش هست دوباره پسوند (منش) را حذف کنم؟(یعنی بشه شجاعی)

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها برای یک بار امکانپذیر است.

با سلام
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه و در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست ثبت نمایید.

سلام خیر امکان ندارد

باسلام تعویض نام خانوادگی برای هر شخص تنها یکبار و آنهم مشروط انجام میپذیرد و بعداز یکبار امکان تعویض مجددهیچگاه امکانپذیر نیست

برای بار دوم معمولا با تغییر نام یا نام خانوادگی موافقت نمیشود مع الوصف میتوانید درخواست خود را ب ثبت احوال ارائه داده یا موضوع را در دادگاه پیگیر شوید

با سلام
برای تغییر نام یا نام خانوادگی صرفا یک بار میتوان اقدام کرد . بهترین راه ممکن اقدام از سوی اداره ثبت احوال میباشد تا اطلاعات دقیقی را محضرتان ارایه نمایند

با سلام
امکان نتیجه گرفتن در درخواست حذف پسوند و پیشوند در ثبت احوال بسیار زیاد است.
موفق باشید