آیا با توجه به شرایط موجود می توانم مالکیت خود را ثابت نمایم،چگونه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۸ #46037083

باسلام
طرح سوال در زمینه اثبات مالکیت ۳ دانگ از ۶ دانگ ۲ هکتار زمین و یک حلقه چاه شخصی (در حال بهره برداری) .

حدودا ۱۷ سال پیش بنده به همراه یک نفر دیگر باهم تصمیم به راه اندازی یک واحد مرغداری میگیریم؛ بنده از ابتدای موضوع ،شخصا پیگیر تمامی مسائل اداری و دریافت مجوز های لازم واگذاری زمین ، مجوز حفر چاه و... بوده و هزینه هایی را نیز در این مسیر پرداخت کرده ام (برخی از رسید ها موجود است)؛اما از آغاز تمامی درخواست ها و مجوز ها را به نام شریکم ثبت و دریافت کرده ام .

اکنون ۱۱ سال از واگذاری زمین، حفر چاه و بهره برداری از اون می گذرد اما طرف مقابل تاکنون هیچگونه سهم و حق مالکیتی را برای بنده نمی پذیرد.و متاسفانه از ابتدا هیچگونه قرارداد مشارکت و همکاری هم تنظیم نشده است .

در حال حاضر بنده برای اثبات مالکیت خود فقط برخی اسناد پرداختی و اداری و شهادت شهود را در دست دارم و تاکنون هیچ طرح شکایتی در دادگاه ننموده ام .

باسپاس از توجه شما.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام برای اثبات مالکیت اقدام کنید

با سلام میشود دادخواست تنظیم کرد مشاوره انلاین وقت بگیرید تا برای تنظیم دادخواست راهنمایی شوید تا بتوانید انشالله به خواسته و حقتون برسید

صرف پرداخت فیشهای واریزی دلیل برمالکیت نیست اثبات مالکیت شمادشواراست

با درود. از طریق مدارک و پرداختی ها و شهادت شهود، اثبات شراکت نمایید، سپس با تنظیم قرارداد شراکت،کارهای خود را تقسیم و به روال معمول خود ادامه دهید.

باسلام. بااستنادبه مدارک ذکرشده، دادخواست اثبات شراکت طرح کنید.

باید مستند به تمام اسناد و مدارک و شهادت شهود دادخواست اثبات شراکت طرح کنید.

باسلام به استناد همون مدارک وشهادت شهود واستشهادیه میتوانیددادخواست اثبات شراکت بدهید