ایا زوجه میتواند جهت معلق کردن رای عدم تمکین نماید و بهترین راه حل چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۸۶ #46035412

با سلام زوج درخواست الزام به تمکین زوجه داده و رای به نفع زوج صادر گردید در جلسه تمکین زوجه بیان نمود علت عدم تمکین من خیانت زوج بدون سند است ولی قاضی حکم به نفع زوج صادر نمود.
زوجه شکایت کیفری رابطه نامشروع دون زنا کرد و در اعتراض به رای تمکین(تجدید نظر) نوشت صدور قرار اناطه به سبب شکایت کیفری رابطه نامشروع و به این دلیل تمکین نکردم
با توجه به این موضوع ایا زوجه میتواند از این حربه جهت معلق کردن رای عدم تموین نماید و بهترین راه حل چیست با تشکر از شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیانت زوج ارتباطی به تمکین زوجه ندارد.

موضوع خیانت ارتباطی با تمکین زوجه نخواهد داشت

زوجه این اختیار را دارد که تمکین نکند و در مقابل از حقوق قانونی خود بلاخص نفقه محروم گردد ( البته در صورت قانونی نبودن عدم تمکین)

سلام.خیانت زوج از موانع تمکین زوجه محسوب نمی شود....

سلام هر یک احکام خاص خود را دارد

باسلام و درود خیانت زوج ارتباطی به تمکین زوجه ندارد.

درود بر شما ،مستحضر باشید خیانت سبب عدم تمکین نخواهد بود