اگر پایان کار نگیرن، من تا آخر عمرم خونم باید بی سند بمونه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #46016545

با سلام و درود خدمت وکلای عزیز و گرامی

واحد آپارتمانی را به صورت مبایعه نامه از یک خانمی خریداری کردم که اون خانم هم همین واحد آپارتمان را به صورت مبایعه نامه از سازندگان اصلی این ساختمان خریداری کرده ، اون خانم چهار سال تو این واحد زندگی کرده و ما هم به مدت بیست و یک سال هست که داریم زندگی میکنیم ، کل ساختمان به دلیل خلافی و نداشتن پایان کار هنوز سند تفکیکی و رسمی نخورده ، سازندگان اصلی در قید حیات نیستند ولی وراث همین سازندگان در همین ساختمان زندگی میکنند ، میخواستم بپرسم اگه برای تنظیم سند تفکیکی دادخواست بر علیه وراث بفرستم ، اینها اگه دنبال گرفتن پایان کار نرن ، تکلیف من چی میشه ، چون تا
پایان کار ندن هیچ سندی زده نمیشه !!!
اگر پایان کار نگیرن ، من تا آخر عمرم خونم باید بی سند بمونه ؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلامما می توانید علیه فروشندکان قبلی و وراث صاحب ماک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید دادگاه مسول این امر را به انجام کار محکوم خواهد کرد