آیا کلاهبرداری از طریق سایت دیوار قابل پیگیریست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۷ #46016404

با عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده از شخصی در سایت دیوار کالایی خریداری کردم و بعد از واریز پول ایشون کالا رو نفرستادن، شکایتنامه ای علیه ایشون تنظیم کردم ولی بازپرسی گفته چنین موضوعاتی مختومه میشه اما پلیس فتا میگه قابل پیگیری هست.
دلیل این تناقض در پاسخ دادنشون چیه؟
آیا به پولم میرسم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما کالایی را خریدید ولی فروشنده ارسال نکرده .لذا موضوع پرونده حقوقی است نه کیفری . مگر اینکه همچنین سایتی وجود خارجی نداشته باشد که دراین صورت جرم است و نظر پلیس فتا درسته

با سلام دادخواست حقوقی مطالبه مبیع را مطرح نمایید

سلام
موضوع جنبه کیفری ندارد و بازپرسی گفته چنین موضوعاتی مختومه می شه دقیقا صحیح فرمودند
باید دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید .

با سلام این موضوع را از طریق دادخواست حقوقی پیگیری نمایید.

سلام نظر بازپرس صحیح است و موضوع جنبه کیفری ندارد باید دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید .

بله قابل پیگیری است در صورت تمایل مشاوره تلفنی