آیا هیئت مدیره شرکت سهامی خاص میتوانند در مورد امور ثبتی و ایجاد حساب به مدیر عامل وکالت محضری دهند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۰۷ #46012247

با سلام و وقت بخیر
طبق اساسنامه در مورد اسناد حقوقی امضا مدیر عامل و یکی از اعضا لازم است

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این امر امکان پذیر است.

سلام
به طور کلی مدیرعامل مجری مصوبات هیئت مدیره است هیئت مدیره می توانند انجام اموری را که به عهده خودشان است با وکالت نامه رسمی به مدیر عامل اختیار دهند که از طرف شان انجام دهد

"با سلام"
بلی وکابت کاری در دفترخانه اسناد رسمی میتواند مشکل را حل نماید

سلام وقت بخیر

هیات مدیره می تواندتمامی یا قسمتی از اختیارات مشروحه در ماده مربوطه در اساسنامه را به مدیر عامل تفویض نماید و حدود و اختیارات وی را تعیین کند ...

ماده ۱۲۴ - هیئت مدیره بایداقلایک نفرشخص حقیقی رابه مدیریت عامل شرکت برگزیندوحدوداختیارات ومدت تصدی وحق الزحمه اوراتعیین کنددر صورتی که مدیرعامل عضوهیئت مدیره باشددوره مدیریت عامل اوازمدت عضویت اودرهیئت مدیره بیشترنخواهدبود.مدیرعامل شرکت نمی توانددر عین حال رئیس هیئت مدیره همان شرکت باشدمگرباتصویب سه چهارم آراءحاضر در مجمع عمومی.
تبصره - هیئت مدیره درهرموقع می تواندمدیرعامل راعزل نماید.

ماده ۱۲۵ - مدیرعامل شرکت درحدوداختیاراتی که توسط هیئت مدیره به اوتفویض شده است نماینده شرکت محسوب وازطرف شرکت حق امضاءدارد.

بله در دفترخانه سند رسمی وکالت تنظیم کنید