شاکی بعد از رضایت، اقدام به آبروریزی نموده و تهمت زده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #45993859

با سلام
حدود چند ماه پیش بنده از داخل انباری مشترک مجتمع مسکونی که ساکن هستیم مقداری کابل برق که متعلق به همسایه ام بود برداشتم البته قبل از این کار با او صحبت کرده بودم بعد از یک هفته ایشان با ۱۱۰ تماس گرفت و شکایت کرد در دادسرا پیش قاضی کشیک رضایت داد. الان ۴ ماه گذشته و ایشان ۲ هفته است که هر شب به در منزل ما مراجعه کرده و پول می خواهد و با داد و بیداد ابرو ریزی کرده بنده شکایت کردم. برگ اخطاریه برای ایشان فرستاده شد که باز هم داد و بیداد راه انداخت و به ۱۱۰ زنگ زد و عنوان کرد که من دست به سرقت زده ام و حتی کفش های جلو خانه او را سرقت کردم.
سوالم از شما این است که من الان چه کاری میتونم بکنم؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دعوای سرقت کفش اقدام به طرح دعوای افترا و تهمت نمایید و اگر ایشان نتوانند ارتکاب سرقت توسط شما را اثبات کنند به مجازات افترا محکوم می شوند

شکایت شما بابت آبروریزی درجریان است ‌
شکایت جدید طرف مبنی برسرقت کفش ها هم دزجریان است و اون به شاکی باید ثابت کند

سلام- شما مطابق قانون از نامبرده می توانید به جرم هتک آبرو و حیثت و تهدید شکایت کیفری کنید/.

سلام
می توانید بابت مزاحمت از ایشان شکایت کنید.