مدارک تحصیلی جعلی قابل پیگرد قانونی هستند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۰ #45914925

ایا جعل و استفاده از مدارک تحصیلی جعلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد جرم است و قابل پیگرد میباشد

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله موارد مزبور در قانون جرم انگاری شده و قابل پیگیری می باشد

سلام
بله قابلیت پیگیری از هم طرف دانشگاه مربوطه و هم از طریق قضایی دارد

سلام، بله هر عملی که به واسطه دست کاری و جعل به وجود بیایید و استفاده از آن سند جرم است و تحت جرم جعل و استفاده از سند مجعول قابل تعقیب و مجازات است اما نوع و نحوه مجازات می‌تواند با دفاع قانونی و خوب متفاوت باشد

سلام
استفاده از مدرک تحصیلی جعلی از دو ماه تا دو سال حبس دارد.
طبق قانون افرادی که از جعلی بودن مدرک تحصیلی اطلاع داشته باشند و از آن در نهادهای مختلف استفاده کنند به حبس از دو ماه تا دو سال و پرداخت جزای نقدی محکوم خواهند شد.

سلام. بله از طرف دانشگاه مربوطه قابل پیگیری است

سلام

جعل و استفاده از مدرک تحصیلی مجعول در همه مقاطع کلا جرم است.