اجرت المثل کاری که قبلا" انجام شده باید به نرخ امروز محاسبه و پرداخت شود یا طبق زمان انجام کار محاسبه و تاخیر تادیه آن مطالبه شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۲ #45911931

در یک پیمان کارفرما موظف به فراهم نمودن جبهه کاری برای پرسنل پیمانکار بوده است ولی نتوانسته این تعهد را کامل انجام دهد، ولی صورتجلسه شده که بیکاری کارگران را پرداخت کند ولی در مورد نرخ نفر ساعت آن توافق نشده، از این صورتجلسه چندسال گذشته است. آیا هم اکنون باید اجرت المثل چند سال پیش به علاوه تاخیر در پرداخت اجرت المثل را مطالبه کرد؟ یا اجرت المثل به نرخ امروز؟
حقوق کارگر طی این مدت بیش از دو برابر شده است

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرت المثلی به نرخ زمان خودش محاسبه می گردد و خسارات تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست به نرخ روز محاسبه می گردد.

در خصوص میزان اجرت المثل کارشناسی رسمی نظر خواهد داد، خسارت تاخیر تادیه نیز از تاریخ مطالبه تا هنگام پرداخت قابل محاسبه است، اگر از دو سال پیش تاکنون مطالبه نکردید خسارت دیرکرد پرداختی نیز قابل محاسبه و تقاضا نیست

با سلام
اجرت المثل به نرخ زمان انجام کار محاسبه می شود.اما تاخیر پرداخت را نیز می توان دریافت نمود.

به قیمت روز محاسبه میشود برای پیگیری به اداره کار مراجعه نمایید

با درود..
اصـولا اجرت المثل درخواستی به نرخ زمان ادعایی قابل مطالبه است و پس از صدور رای و از زمان قطعیت حکم، تا زمان اجرای مفاد حکم مشمول پرداخت خسارت تاخیر در تادیه نیز می باشد..

درود
با توجه به اینکه حق بیکاری مورد نظر باید در گذشته پرداخت میشده پرداخت آن به نرخ همان سال (گذشته) و با احتساب خسارت تاخیر تادیه تا پرداخت کامل و به روز ، محاسبه خواهد شد .

درود بر شما، در این مورد اجرت‌المثل به زمان خود قابل دریافت بوده ولیکن خسارت تاخیر نیز قابل مطالبه است.