چی بگم رای به نفع من باشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #45908402

سلام بنده ۴۰روز نامزدم با خانمم سازگاری ندارم وایشون اعتیاد دارن که نمیشه اثبات کرد از دست من به اتهام درگیری خانوادگی شکایت کرده اعلان حل اختلاف معرفی شدیم بعد از این پرونده کجا میره آیا مشاوره میره یا نه من تمایل به زندگی ندارم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام درصورتیکه شورا به سازش ختم نشود پرونده به دادسرا ارسال میگردد جهت طلاق میبایست مهریه زوجه پرداخت یا تعیین تکلیف گردد

درود
با عدم سازش به دادسرا ارسال میگردد می توانیددبا پرداخت حقوق مالی یا تعیین تکلیف آن جهت طلاق اقدام نمایید.امکان طرح دادخواست تمکین نیز می باشد در صورت اثبات نشوز و قطعی شدن آن نفقه تعلق نخواهد گرفت

سلام
بستگی دارد زوج باشید یا زوجه!روند بر ایجاد سازش از طریق شورا و مشاوره است

ازنامزد به اتهام اعتیاد شکایت کنید تا دادسرا ایشان را به آزمایش بفرستد والنهایه منجربصدور حکم دردادگاه انقلاب میشود

برای طلاق دادن ایشان نیاز ب دلیل و اثبات موضوعی ندارید،حق طلاق دارید و با تعیین تکلیف حقوق مالی میتوانید ایشان را طلاق دهید،در خصوص موضوع مطروحه جهت سازش ابتدا ب حل اختلاف ارسال شده چنانچه سازشی حاصل نشود در دادسرا رسیدگی صورت خواهد گرفت