ایا اجرت المثل مدت تصرف تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #45895788

با سلام و سپاس
از توجهات و ارشادات وکلای محترم در جهت ارتقائ معلومات حقوقی مردم بنده همراه با سایر اعضای خانواده ام در سال ۸۹ با توجه به اینکه چهل سال است ساکن کرج بوده و از زمینها و نسق کشاورزی مرحوم پدرمان واقع در یکی از روستاهای استان کردستان طی مبایعه نامه عادی به یکی سا‌کنین انجا فروخته ایم چون اینجانبان ارتباطی با روستا نداشتیم و از میزان و کمیت و مقدار اراضی اطلاع نداشتیم بنحوی که حتی در مبایعه نامه عادی بند دوم قید و ثبت شده به دلیل عدم اطلاع و اگاهی فروشندگان از مقدار و میزان اراضی در حضور معتمدین و طرفین مقدار زمینها مشخص و به خریدار تحویل گردد متاسفانه خریدار اکنون مدعی اند زمینها را با نظر مستاجر کارشناسی قیمت نمونه و از ایشان که بدون اجازه کتبی و شهود اینجانبان بوده تحویل گرفته است ایا ما میتوانیم با ارایه دادخواست بطلان قرارداد زمینها را برگردانیم ایا اجرت المثل مدت تصرف تعلق میگیرد؟
سپاس از دقت نظروتوجهات شما

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فروشنده مبیع را ندیده ولی مشتری آن را دیده باشد و مبیع غیر اوصافی که ذکر شده است دارا باشد فقط بایع خیار فسخ خواهد داشت.

سلام و درود
اصولا اصل بر صحت و لزوم معاملات است و جهت فسخ قرارداد نیاز به وجود و تحقق خیارفسخ، تحقق شرط فسخ و یا توافق برای فسخ میباشد، از متن سوال شما موردی که موجب فسخ باشد برداشت نشد، احتمالا با توضیحات بیشتر بتوان پاسخ دقیقتری داد.
اگر فروخته اید و ثمن دریافت نشده است صرفا میتوانید مطالبه مبلغ ثمن را بکنید.

سلام، در صورت ابطال مبیع و اثبات تصرف مال شما توسط دیگری میتوانید تقاضای اجرت المثل ایام را مطرح کنید