عکس بی حجاب در تلگرام قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴,۶۷۳ #45891678

ایا میتوانم از همسرم بابت اینکه عکس کاملا بی حجاب رو پروفایل تلگرام خودش گذاشته شکایت کنم؟ اگه میشه چجوری شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه‌ای مبنی بر این‌که «هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده، محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.» متهم را مجرم شناخته و صدور حکم مبنی بر محکومیت متهم را از دادگاه جزایی خواستار می‌شود.

سلام
اگر تصاویر درج شده مشمول عنوان تصاویر مستهجن گردد طبق ماده ۱۴ قانون جرایمرایانه ای قابل مجازات است در غیر اینصورت به نظر قابل پیگیری نمی باشد

سلام
موضوع مطروحه فاقد عنوان مجرمانه میباشد

امکان شکایت وجود ندارد چون برخلاف حریم خصوصی اشخاص می باشد

افترا فعلی تهمتی است که تهمت‌زننده برای متهم کردن افراد، وسایل و ادوات جرم را به نوعی به شخص منتسب کند یا در منزل یا در جیب یا در وسایلی که مربوط به آن شخص است، قرار دهد. ماده ۶۹۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی در این زمینه می‌گوید: «هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آنها را منتشر کند که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت کند، جز در مواردی که موجب حد است، به یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.»

بر‌اساس ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده، محتویات مستهجن را منتشر و توزیع کند، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سلام وقت بخیر
این مورد در قانون جرم انگاری نشده است لذا نمی توانید شکایت نمایید.