اثبات جرایم چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶۹ #45882472

در جرایمی مانند زنا و لواط چرا نیاز به شهادت چهار مرد است ؟ یک مرد هم اگر دیده باشد و فیلم گرفته باشد هم اثبات می‌شود .

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون فاعل و مفعول هرکدام چهار مرتبه به این عمل شنیع اقرار کنند.شهادت دادن چهار مرد که دارای شرایط مورد قبول باشند. شاهدین باید این عمل را مشاهده کرده باشند.

سلام
خیر،در جرایم منافی عفت نیاز به شهادت ۴ مرد و یا ۴ بار اقرار یکی از طرفین است.
در صورتیکه شخصی در این خصوص فیلمی در اختیار داشته باشد و ارائه نماید،خودش به ۲ تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.مگر اینکه ذینفع باشد.

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون فاعل و مفعول هرکدام چهار مرتبه به این عمل شنیع اقرار نمایند. که دفعات اقرار هر یک تنها در مورد خودش موثر خواهد بود.شهادت دادن چهار مرد که دارای شرایط مورد قبول باشند. شاهدین باید این عمل را مشاهده کرده باشند.و آن هم بستگی به نظر قاضی دارد و. طبق قانون شاهد باید شهادت دهد .