آیا با شرایطی که همه زنده و ظاهر هستند فرزند خوانده بودن وی صحیح است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۰ #45874775

با سلام

پدر و مادرم فرزند دایی خود را در منزل خود به هزینه خود از ۲۰ روزگی بزرگ کردند تا الان که ۴۵ سالشه
بعد از ۱۱ سال بزرگ کردن این کودک آنها یک پسر و ۳ دختر به فاصله ۳ سال به دنیا اوردند

پدر و مادر اصلی این فرزند خوانده زنده صحیح و سالم و داراری ۴ پسر و یک دختر می باشند که یکی در خانه ما بزرگ شده...
سوال؟
۱. ایا با شرایطی که همه زنده و ظاهر هستند فرزند خوانده بودن وی صحیح است؟
۲. محرمیت ایشان به مادر و خواهران من به چه شکل است؟
۳. حضور این فرد در منزل پدری مان(فوت پدرم سال ۸۷) با توجه به اینکه پدرم در وصیت نامه قید کرده که ایشان نباید منزل من باشه، من به عنوان پسر ارشد خانواده اختیاراتی دارم؟

ایشان مجرد است و فشار های روانی وارده به ایشان به حدی بوده که در زندگی زناشویی و خانوادگی مان همچنین در تربیت دو فرزند تیز هوشم شدید دخالت می کند که حتی باعث شد طبق عرایض ایشان مرا مجنون و دارای انحطاط اخلاقی خطاب کرده و به تشویق ایشان دو شکایت از بنده تحت عنوان ترک انفاق و اعتیاد که این اقا که مثلا برادر خوانده من است را عنوان شاهد احضار شد دادگاه ولی چون شکایت و تصمیم از پایه غلط بود حتی به دعوت من هم نرسید.

بار و بار ها بنده را پسر اصلی خانواده هستم را از خانه پدریم که برای دیدن مادرم می روم به بیرون می اندازد، و حتی عملا به خواهر کوچکترم یاد داده که طلاق برای تو خوبه و اگر ساسان(من که برادر اصلی و نگرانشم) اومد و چیزی گفت صاف وایمیستی میگی به تو ربطی نداره
۱. برای هدایت ایشان به سمت خانه پدر و مادر اصلی خود از طریق قانون چه راهی وجود دارد؟
۲. ایشان می تواند از مادرم وکالت یا دستوری برای تادیب تنها پسر خونی اش داشته باشد؟

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز

فرزند خواندگی شرایطی را دارد که اگر رعایت شده باشد مشکلی نیست
محرمیت نیز بستگی به این دارد که از کی تقلید میشه
با توجه به سن رشد شما تادیب معنایی ندارد