آیا امکان ابطال سند وجود داره یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #45859307

با سلام
چهل سال پیش منزل قدیمی پدربزرگم بین مادر و دایی من تقسیم شده و طی تقسیم نامه قسمتی از سهم دایی من بعنوان راه عبور به مادر من واگذار شده و طی تایید کارشناس رسمی دادگستری این راه مربوط به مادر من میشه و سند رسمی هم صادر شده ولی در حال حاضر وارثین ( بچه های دایی من ) ادعای مالکیت میکنن که چون این راه قسمتی از زمین پدر ما بوده ما هم حق مالکیت داریم در صورتی که دایی من ۲۵ سال پیش طبق تقسیم نامه موقع ساخت سهم خودش دو متر به خاطر راه عبور عقب نشینی کرده

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با شرحی که دادید، اصولا دعوای ورثه مرحوم دایی شما محکوم به رد خواهد بود. البته برای اطمینان بیشتر، مناسب است مستندات قضیه از جمله تقسیم نامه را به رؤیت وکیل برسانید.

با سلام
اگر تقسیم به نحو صحیح وقانونی بین اشخاص صورت گرفته باشد وبر اساس ان تقسیم نامه سند مالکیت صادر وتسلیم شده باشد خدشه ایی به مالکیت شما وارد نیست

با توجه به نظریه کارشناسی و ذکر این موضوع در سند .امکان ابطال سند وجود ندارد.

اگر موضوع معبر در تقسیم نامه ذکر و در سند قید گردیده باشد ادعای وراث قابلیت استماع نخواهد داشت .