اگه قبول کنم ماشین من پارکینگ میره وخودم جریمه وزندانی میشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۳ #45846594

سلام من چهار هفته قبل ساعت ۵صبح در خیابان اصلی نزدیک خروجی درحال حرکت بودم که دوچرخه سواری خلاف از خروجی اومد وبا من تصادف کردم ماشین من هم خسارت دیده پلیس ایشون را مقصر گرفت الان بعد چهار هفته اومده میگه تو بیا و بگو من مقصر بودم تا از بیمه ماشینت استفاده کنم اگه قبول کنم ماشین من پارکینگ میره وخودم جریمه وزندانی میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. چنین توافق برخلاف گزارش پلیس و برخلاف قوانین و مقررات بیمه بوده،واگر تخلف تون کشف شود جرم و تقلب در اخذ پول از بیمه می‌باشد.

در صورت توافق صحنه تصادف تغییر کرده و صحنه سازی صورت می گیرد. که در این حالت خلاف قانون و جرم تلقی می شود. و تبعات خوبی ندارد.

با سلام با توجه به کروکی که پلیس کشیدند و ایشان را مقصر دانستند و شما سرعت را رعایت کرده اید نگرانی نباید داشته باشید و زیر بار حرف خلاف ایشان نروید ، در شورای حل اختلاف کروکی را نشان دهید و تقاضای خسارت کنید که تا ۲۰ میلیون تومان در شورا قابل رسیدگی می باشد

با سلام
به هیچ عنوان قبول نفرمایید

با سلام. اگر شما خود را مقصر جلوه دهید تبعات قانونی دارد و کما این که نظریه کروکی افسر مقصر را دوچرخه سوار اعلام کرده است.

سلام
پیشنهاد میشود که چنین توافقی را نپذیرید و تبعات ناشی از این امر سنگین خواهد بود

سلام وقت بخیر این توافق غیر قانونی بوده و تبعات زیادی به دنبال خواهد داشت .