آیین نامه طبق کدام قانون در حکم قانون لازم اجرا هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۳ #45845788

باسلام
اداره مالیاتی برای من که کارمند حق العمل کار هستم برگه تشخیص صادر کرده من به استناد ماده ۱۹۰ آیین نامه اجرایی که لفظ کارمند رو صراحتا به کار برده اعتراض کردم و گفتم مالیات حقوق به عهده کارفرما هست ولی دیروز که اعتراض ثبت میکردم ممیزی گفت تو قانون گمرکی این کلمه کارمند نیومده و اینکه ایین نامه این اعتبار و نداره ملاک قانون گمرکی هست الان ایین نامه اجرایی که کارمند رو گفته و قانون گمرکی نماینده به کار برده کدام یک قابل استناد هستن و ایینه نامه طبق کدام قانون در حکم قانون لازم اجرا هست

مشاوره حقوقی مالیات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اظهارنظر کارشناس به طور صحیح بازگو شده است.

اصلاحیه:نظر کارشناس صحیح بوده است

باسلام نظرکارسناس صحیح بوده است

با سلام
گفته و نظر کارشناس صحیح است

سلام نظر کارشناس صحیح بوده است

سلام گفته کارشناس مربوطه صحیح و مطابق با قانون بوده و لازم الاجرا است

سلام وادب. مهم قانون است. آیین نامه بیشتر جهت بهتر اجرا شدن قوانین توسط دستگاه ها وضع می شود