میتونه طلاق بگیره یاخیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸ #45845552

باسلام خدمت شما من سال ۹۷عقد کردم که بعد۵ماه خانمم گفت من زندگی نمیکنم مهریه میخوام که مهریه گذاشت اجرا وازاون موقع من دارم هم نفقه وهم مهریه روطبق رای دادگاه پرداخت میکنم هالا رفته دادخواست طلاق داده نوشته که من کتکش میزدم وشکاک بودم بهش ورفته پیش کارشناس باوجوداینکه من ۵دقیقه بااونها فاصله دارم اما گفتن نیستش کارشناس هم نوشته زوج حضورنیافت من هالا میخوام بدونم میتونه طلاق بگیره یاخیر من باید چه کاری انجام بدم الان اومدم بندرعباس محل کارم آیا لایحه بنویسم کفایت میکنه یاباید خودم برم یاوکیل بگیرم ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طلاق از جانب زوجه نیاز به اثبات عسر و حرج دارد

سلام حقی از شما تضییع شده بهتر است وکیل بگیرید و یا لایحه مستدل تهیه شود

با سلام
با توجه به موارد مطروحه امکان صدور حکم طلاق ضعیف است در عین حال پیشنهاد می‌شود وکیل اختیار نمایید.

سلام طلاق از جانب خانم نیاز به اثبات عسر و حرج دارد و توصیه می گردد در صورت عدم حضور خود از وکیل استفاده نمایید