چگونه میتوانیم اثبات کنیم که تعهدنامه جعلی میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۴ #45842774

سلام

به قول معروف برای ما هر دو از این باغ بری میرسد، پس از درخواست مهریه از طرف خواهرم، یک ماشین بنام خواهرم بوده، پدر شوهرش تعهد نامه ای از طرف خواهرم تنظیم کرده مبنی بر اینکه خواهرم ۲۸۰ میلیون در چند مرحله از ایشان گرفته و قرار گذاشته اند که اگر پول را بازنگرداند ماشین به اسم پدر شوهرش باشد، ۵ نفر شاهد هم پیدا کرده، و جالب تر اینکه امضا خواهر بنده را هم به صورت خیلی دقیق جعل نموده اند پای برگه، جلسه دادگاه پیش،رو برای این موضوع است، واقعا چگونه خواهرم میتواند اثبات کند که این موضوع جعلی است و هیچگاه حتی یک هزار تومانی پول از ایشان دریافت نکرده و پای همچین برگه ای را امضا نکرده است؟

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهر شماباید
نسبت به صورتجلسه مستند دعوا ادعای جعل مطرح نماید و متعاقبا تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی جهت اثبات اصالت امضا و همچنین احراز تقدم و تاخر مندرجات صورتجلسه و تاریخ آن را نماید

با اثبات جعلیت این سند باید علیه پدر شوهر خود به اتهام جعل سند شکایت کیفری مطرح نماید
نسبت شهود مورد ادعای طرف دعوا شکایت شهادت به دروغ مطرح نماید و جرح شاهد نماید

امید است به حق خودشان برسند

پس از ارائه سند توسط طرف مقابل ادعای جعل نموده و تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید.

سلام وقت بخیر
۱. صرف ارایه صورتجلسه جهت اثبات پرداخت مبلغ ۲۸۰تومن کافی نیست و باید رسید بانکی و... ارایه گردد.
۲.خواهر شما بدوا تقاضای استعلام حسابهای بانکی خود جهت تایید یا رد وصول این مبالغ رو از دادگاه نماید.
۳.نسبت به صورتجلسه مستند دعوا ادعای جعل نموده و متعاقبا تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی جهت اثبات اصالت امضا و همچنین احراز تقدم و تاخر مندرجات صورتجلسه و تاریخ آن را نماید
۴.در جلسه اعلام نماید که نسبت شهود مورد ادعای طرف دعوا شکایت شهود دروغ طرح خواهد کرد

سلام وقت بخیر
۱. صرف ارایه صورتجلسه جهت اثبات پرداخت مبلغ ۲۸۰تومن کافی نیست و باید رسید بانکی و... ارایه گردد.
۲.خواهر شما بدوا تقاضای استعلام حسابهای بانکی خود جهت تایید یا رد وصول این مبالغ رو از دادگاه نماید.
۳.نسبت به صورتجلسه مستند دعوا ادعای جعل نموده و متعاقبا تقاضای ارجاع امر به کارشناس رسمی جهت اثبات اصالت امضا و همچنین احراز تقدم و تاخر مندرجات صورتجلسه و تاریخ آن را نماید
۴.در جلسه اعلام نماید که نسبت شهود مورد ادعای طرف دعوا شکایت شهود دروغ طرح خواهد کرد

سند مورد ادعا را رد کند و عنوان نماید که امضا جعلی است موضوع به کارشناسی خط ارجاع میشود و حقیقت آشکار میشود .