برای تعیین تکلیف سهم الارث چه مدارکی لازم است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۵ #45837655

مدت ۲۰سال قبل پدرشوهرم فوت کرده و زمینی به ارث گذاشته که ورثه راضی به فروش یا استفاده هیچکس از آن نمیباشند الان همسرم به شدت نیاز به سهم الارث داره باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کرده و سپس تحریر ترکه مطرح بفرمائید

سلام حصر وراثت سپس تحریر ترکه و بعد تقدیم دادخواست تقسیم ترکه

درود بر شما. ابتدا میبایست انحصار ورثه انجام شود و بعد از آن میتونید اقدام به تحریرو تقسیم ما ترک نمایید

نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت و تقدیم دادخواست تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه اقدام نمایید

بادرودوسلام اول گواهی انحصاروراثت اخذ نماییدواقدامات بعد ازطرف همسرباید انجام پذیرد.

پس از اخذ گواهی حصر وراث، همسرتان باید دادخواست تقسیم ترکه بدهد.

ابتدا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی نسبت به گرفتن گواهی حصر وراثت اقدام و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید