من رو پرونده حضانت هم میتوانم شخصا درخواست پزشکی قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #45833431

قاضی به تشخیص خودشان در چند برخورد با زوج درخواست پزشکی قانونی کردند که به صورت مواجهه حضوری انجام شد و نتیجه ارجاع زوج بزای انجام تست من ۱۳ روزه نتیجه تست به پزشک قانونی فرستادم الان میگن باید در کمیته بررسی شود ببخشید قبلش از من خواستن تمام مدارک مبنی بر ضرب و جرح گواهی پزشک قانونی و سابقه مصرف دارو برایشان ببرم خواهش میکنم در این زمینه راهنمایی فرمایید که آیا در اعلام نظر آنها تاثیر داره و ایا من رو پرونده حضانت هم میتوانم شخصا درخواست پزشکی قانونی کنم.
ممنون از صبر و حوصله شما

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال تان نامفهوم است در پرونده در صورت بیماری روانی یا عدم صلاحیت پدر یا مادر حضانت با دیگری است