آزمایش رابطه های جنسی به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۳۹ #45830619

پرسش درمورد رابط جنسی و خانوادگی
شوهر من به خاطر محکوم کردن من با من رابطه برقرار نمیکند که به قاضی بگوید تمکین خاص نداره با من و بفرستین آزمایش و من محکوم شوم و من دفاعی جز صدای بردارش که میگه مبادا باهاش رابطه داشته باشی بزار بریم آزمایش محکوم شه آیا قاضی مارو با آزمایش میفرسته ؟ من سعی میکنم رابطه داشته باشم ولی اون نمیخواهد و سوال دومم این است که آیا شخصی امروز رابطه با کاندوم داشته باشد بعد عادت ماهانش دو هفته بعد شروع شود پزشک قانونی میتواند تشخیص دهد که قبل عادت رابطه ایی بوده یا نه؟ ممنون میشم زودتر جواب بدید تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از اولین رابطه زناشویی ، پزشکی قانونی دیگر نمی تواند عدم ایجاد رابطه را تشخیص دهد . شما هم اگر به پزشکی قانونی معرفی بشوید ،پاسخی داده نمی شود .