آیا یک زن میتواند بعد از بخشش مابقی حق خود به غیر از مهریه رجوع نماید و درخواست برای گرفتن اجرت المثل بدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #45820364

سلام خسته نباشید
در نفقه اولاد پدری که داشته و درست خرج فرزند نکرده و از بچه گی تا ۱۸سالگی از فرزند کار کشیده آیا فرزند که از ۱۸ سالگی از پدر جدا زندگی میکند و الان ۲۶ سال سن دارد میتواند درخواست نق به اولاد بدهد؟ پدر سرمایه دار می باشد. ولی بدلیل عدم تربیت صحیح و خرج ندادن اندازه فرزند الان گرفتار هست.ولی پدر هیچ گونه حمایتی نمیکند

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر تا زمان ازدواج حق دریافت نفقه از پدر را دارد و پسر تا زمان ادامه تحصیل و یا از کار افتاده محسوب شود حق دریافت نفقه را خواهد داشت

سلام . نفقه دختر در تا زمان ازدواج بعهده پدر و نفقه پسر در صورت ادامه تحصیل یا از کار افتاده بودن قابل مطالبه است

سلام
نفقه اولاد بر عهده پدر است
تا وقتی که دختر، همسر انتخاب نکرده
پسر بعد از هجده سالگی و با اتمام تحصیل پدر وظیفه‌ای برای پرداخت نفقه نخواهد داشت.

باسلام
دختر در صورتی که ازدواج نکرده باشد نفقه او بر عهده پدر است
پسر بعد از ۱۸ سال در صورت از کار افتادگی یا ادامه تحصیل میتواند از پدر مطالبه نماید

سلام . اگر دختر باشید در صورتی که ازدواج نکردید پدر موظف به پرداخت نفقه بشما می باشد و اگر پسر می باشید در صورت ادامه تحصیل یا از کار افتاده بودن می توانید نفقه از پدر مطالبه کنید